avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuieli de sponsorizare - calcul trimestrial ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuieli de sponsorizare - calcul trimestrial impozit pe profit

Referitor la cheltuielile de sponsorizare, va rog sa-mi spuneti daca cheltuielile privind sponsorizarile acordate in cursul anului sunt deductibile sau nu la calculul impozitului pe profit trimestrial ?
Calculul deductibilitatii cheltuielilor de protocol se poate doar o data pe an cand calculam impozitul pe profit annual sau ar trebui trimestrial?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
laviniadinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:46, 22 Octombrie 2015
Da, la trimestru pentru sponsorizare. Suma care nu s-a scăzut din impozitul pe profit se reportează în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestei sume se va efectua, în aceleaşi condiţii, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit adica la trimestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare sponsorizare simomagda simomagda Buna ziua, o microintreprinderi platitoare impozit venit 3% , doreste sa acorde o sponsorizare, un ajutor unui bolnav in limita deductibilitatii. Se aplica ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu sponsorizarea aveno aveno Am urmatoarea situatie : -Venituri totale 10.000 lei -Cheltuieli totale 8.000 lei -Profit impozabil 2000 lei - Impozit pe profit 2000 x 16% =320 ... (vezi toată discuția)
Beneficii fiscale sponsor steliandragoi steliandragoi Bun gasit! Am o nelamurire: o firma care pune la dispozitie (gratuit) un spatiu din incinta proprie pt ca un ONG sa-si desfasoare activitatiile curente ... (vezi toată discuția)