Buna ziua,
Acordul vecinului dat la notariat pentru edificarea unei noi locuinte este valabil si pentru mostenitorii unei persoane decedate?
Parintii mei au un acord notarial de la vecin pentru constructie ,insa unul dintre ei s-a stins din viata inainte sa inceapa proiectul de constructie.Eu ca si mostenitor mai am nevoie inca o data de acordul vecinilor?
documentele pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie au fost depuse la Primarie, au fost facute demersurile necesare unei constructii????? , dumneavoastra mosteniti dar ce ??? inclusiv PROIECTUL? din cate am intalnit nu ar trebui sa aveti piedici si sa mearga totul fara a va fi solicitat un nou act notarial.
Documentele pentru autorizatia de constructie nu au fost depuse.Decat obtinusem autorizatia de demolare si efectuasem demolarea imobilului urmand sa incepem proiectul de constructie. Parintii au cerut acordul notarial atat pentru demolare cat si pentru constructie.
Deoarece nici nu a fost eliberată AC, acordul notarial al vecinilor este valabil, având în vedere că s-a schimbat doar proprietarul -titularul- poziția noii construcții fiind aceeași ca pentru vechii proprietari- părinții d-voastră decedați, iar AC este în termen(ea încă nici nu a fost eliberată).