avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma

Cum as putea sa inchid o firma in situatia in care am solduri : mijloace fixe , marfuri ,tva neexigibil la marfa din stoc si adaos comercial , clienti si .fara datorii la buget.
In capitalul social figureaza si spatiul comercial , adus ca aport in societate de catre administrator.As dori sa scap de fima dar nu am posibilitate sa lichidez soldul de marfa ,.Soldul mijloacelor fixe se compune din spatiul comercial si 2 masini.
Cu spatiul comecial cum se procedeaza si cu 2 auto amortizate integral.Spatiul comecial nu este amortizat integral.
Cel mai recent răspuns: mine58 , utilizator 13:44, 26 Octombrie 2015
Procedati la dizolvarea voluntara a firmei la regsitrul comertului. Bunurile fimei vor intra in proprietatea asociatilor corespunzator cotei de participare la capitalul social.
multumesc pentru raspuns.
Va rog sa imi spuneti pentru bunurile firmei care intra in posesia asociatilor ce taxe si impozite se platesc ( si la stocul de marfa ).
multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport capital social mikitud mikitud am o societate srl (cu doi asociati) soldul raportului de gestiune a scazut foarte mult cum pot creste soldul lui 371? prin aport la capitalul social si ... (vezi toată discuția)
Trecere neplatitor-platitor tva iclaudia19 iclaudia19 buna seara, care sunt inregistrarile contabile pentru evidentierea tva in momentul in care se face trecerea de la neplatitor la platitor tva...sold 371-27872.8 ... (vezi toată discuția)
Majoare capital maria51 maria51 cum se poate majora capitalul fara a rula bani cash? (vezi toată discuția)