avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Publicitatea cu Raiffeisen bank
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Publicitatea cu Raiffeisen bank

Am observat ca in momentul in care accesez 2, 3 pagini la rand imi apare o publicitate cu Raiffeisen Bank, e frumoasa, insa imi distorsioneaza vizibil continutul site-ului depasind limita de vizualizare a paginii, tin sa precizez ca monitorul meu este de 17 inch iar rezolutia este setata la 1440 x 900 pixels, si totusi, publicitatea respectiva depaseste chiar si aceasta limita obligandu-ma sa dau scroll in plictiseala pe pagina.... va rog sa verificati dimensiunile acelei publicitati / imagine sau ce este ... pt ca devine chiar stresant dat fiind ca apare mai tot timpul ...
Precizez: nu ma deranjeaza acea reclama, ma deranjeaza dimensiunile ei iesite din limite ...
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2009
Popescu Gheorghe,
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 09:51, 20 Iulie 2009
Si eu intampin aceeasi problema, inca de aseara.
In cursul zilei de vineri am avut prima vizualizare a respectivei reclame. Este de-a dreptul stresanta, la accesarea oricarei pagini nou deschisa esti intampinat de culorile galben si negru. Reclama este pur si simplu agresiva!

Ma bucur ca pentru moment a incetat!
Cred ca se impune o explicatie mai larga la fenomenul Raiffeisen.

Avocatnet.ro are semnat un contract de reprezentare publicitara cu Intact Interactiv, o companie care gaseste clienti de publicitate pentru Avocatnet.ro si care se ocupa de schimbarea bannerelor in siteul nostru.

Saptamana trecuta, dupa problema cu aceeasi reclama Raiffeisen, am discutat cu ei si credeam ca s-a rezolvat problema.

Astazi, am observat ca a aparut iarasi, iar siteul arata si mai rau.

Motiv pentru care am decis scoaterea tuturor bannerelor livrate de Intact, pana la lamurirea situatiei. De asemenea, ne gandim serios la rezilierea contractului cu Intact Interactiv, in special datorita problemelor de functionare din ultima vreme.

Cred ca as fi penibil sa imi cer din nou scuze, asa ca va urez o zi buna.

PS
Ca tot vorbim de reclame, pe 24 o sa fie ultima zi din reclama de la mall.
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pareri? noul avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)
Reclame in site - sunt deranjante? Alin Popescu Alin Popescu Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)