Am observat ca in momentul in care accesez 2, 3 pagini la rand imi apare o publicitate cu Raiffeisen Bank, e frumoasa, insa imi distorsioneaza vizibil continutul site-ului depasind limita de vizualizare a paginii, tin sa precizez ca monitorul meu este de 17 inch iar rezolutia este setata la 1440 x 900 pixels, si totusi, publicitatea respectiva depaseste chiar si aceasta limita obligandu-ma sa dau scroll in plictiseala pe pagina.... va rog sa verificati dimensiunile acelei publicitati / imagine sau ce este ... pt ca devine chiar stresant dat fiind ca apare mai tot timpul ...
Precizez: nu ma deranjeaza acea reclama, ma deranjeaza dimensiunile ei iesite din limite ...
In cursul zilei de vineri am avut prima vizualizare a respectivei reclame. Este de-a dreptul stresanta, la accesarea oricarei pagini nou deschisa esti intampinat de culorile galben si negru. Reclama este pur si simplu agresiva!
Cred ca se impune o explicatie mai larga la fenomenul Raiffeisen.
Avocatnet.ro are semnat un contract de reprezentare publicitara cu Intact Interactiv, o companie care gaseste clienti de publicitate pentru Avocatnet.ro si care se ocupa de schimbarea bannerelor in siteul nostru.
Saptamana trecuta, dupa problema cu aceeasi reclama Raiffeisen, am discutat cu ei si credeam ca s-a rezolvat problema.
Astazi, am observat ca a aparut iarasi, iar siteul arata si mai rau.
Motiv pentru care am decis scoaterea tuturor bannerelor livrate de Intact, pana la lamurirea situatiei. De asemenea, ne gandim serios la rezilierea contractului cu Intact Interactiv, in special datorita problemelor de functionare din ultima vreme.
Cred ca as fi penibil sa imi cer din nou scuze, asa ca va urez o zi buna.
PS
Ca tot vorbim de reclame, pe 24 o sa fie ultima zi din reclama de la mall.