avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort amiabil sau nu????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort amiabil sau nu????

Va rog frumos sa ma ajutati
sotia vrea sa divorteze si sa imi ia copilu!!!mentionez ca 2 ani de zile cat a fost la scoala am stat mai mult timp eu cu el si mai multa grija am avut eu de el...si 3 luni de zile am fost separati din cauza certurilor.de o luna de zile neam impacat mam intors acasa si astazi am aflat ca ea are o alta pagina de socializare si ca ea vorbesti cu mai multi barbati!!is disperat nustiu cum sa fac sa fie copilu bine cu ea sigur nu o sa fie
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: oache , utilizator 03:26, 30 Noiembrie 2015
Puteti divorta oricum dar copilului nu-i va fi mai bine.
Daca nu exista intelegere si incredere va sfatuiesc sa divortati amiabil. Macar asa nu va fi obligat copilul, mai tarziu, sa citeasca despre galetile de rufe murdare spalate in public.
Asta daca chiar tineti la copil.
copilul are 2 ani jumate...ea nu ii in stare sa aiba grija de el mama ei are cel mai mult grija de el cand ea este la lucru sau cand umbla noptile
Domnule, credeti ca va exista o instanta care sa va acorde dumneavoastra ca tata domiciliu pentru O MINORA DE 2,5 ANI?
Copilul creste si va va judecat mai ceva decat pe IIsus pe cruce (va spun din proprie experienta) pe amandoi.
Incercati sa tineti cat mai mult legatura cu copilul mai ales cand va incepe sa cresca si va avea nevoie de TATA!
deci cel mai bine este sa divortez amiabil nu??atunci nu poate sa imi impuna un orar sau cand sa il iau...de toate cele necesare nici nu se pune vorba
Prin divort amiabil nu inseamna ca nu se poate stabili un program de vizitare sau sa nu platiti pensia alimentara ci inseamna ca v-ati inteles asupra tuturor acestor capete de cerere.
Oricum va sfatuiesc ca, in cazul in care ii dati banii in mana, sa o rugati sa va semneze de fiecare data de primire.
Daca ii dati bunuri sa semneze o hartiuta cu privire la acele bunuri si la valoarea lor.
Repet VORBA VOLANT SCRIPTA MANENT!
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort amiabil-detalii sentinta/certificat de divort ancaoroian ancaoroian Buna ziua, Am depus de doua saptamani la notar cererea de divort pe cale amiabila. M-am inteles cu sotul in toate privintele in acel moment iar in data de 5 ... (vezi toată discuția)
Custodia unui minor TanaseAndreea TanaseAndreea daca in spania mi se da sentinta ca am ¨patria potestad¨¨in romania este recunoscuta??nici nu stiu cum sa ma explic eu vreau drepturile asupra copilului ... (vezi toată discuția)
Divort, domiciliu minor dan123456 dan123456 sunt casatorita cu sotul meu de 12 ani si avem impreuna un copil de 9 ani.pe o perioada de cativa ani am locuit cu parintii lui.acum deoarece nu mam inteles cu ... (vezi toată discuția)