avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Interpretarea legii 233 din 2002
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Interpretarea legii 233 din 2002

In momentul in care trimiti o sesizare online institutia statului are obligatia de a-ti anunta online numarul de inregistrare ori trebuie sa-l soliciti tu,cel care ai facut petitia.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit un răspuns de la o instituție a statului ... Adrianazghn Adrianazghn Buna ziua, Am primit un răspuns de la o instituție a statului cum ca as fi făcut o petiție si ca aceasta a fost redirecționata. Ideea este ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Anuntarea sefului ca sunt gravida oana_caty oana_caty Buna ziua!Sunt insarcinata si am facut o cererea de instiintare la care am atasat adeverinta de la medic care atesta acest lucru numai ca seful a luato si nu a ... (vezi toată discuția)