avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata suplimentara pe langa plata facuta de asigurator
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata suplimentara pe langa plata facuta de asigurator

Buna ziua,

Am o intrebarea legata de plata in plus a unor sume impuse de banci pe langa suma achitata de asiguratorul creditului.
Tatal meu a decedat acum doua luni in urma si avea 3 credite la care el era si asigurat. Mama a anuntat bancile si asiguratorii de decesul tatalui, la una dintre banci ea era trecuta ca co-titular al creditului, fapt ce ea nici nu-l stia, cand a vazut semnatura si-a dat seama ca era falsa. A inaintat demersurile necesare catre asiguratori si acestia au platit sumele datorate, insa cei de la banci o mai obliga pe mama la plata unei sume de aprox. 300 de lei fiecare. Cand intreba ce semnifica aceste sume nu primeste nici un raspuns, i se aduce la cunostinta doar ca daca nu plateste ii vor creste penalitati. (fapt ce s-a si intamplat, cam 30 lei la doua saptamani).
Mama ar plati sumele de bani, insa nu este sigura ca acest fapt va incheia relatile cu bancile, pentru ca mereu cand merge la banca i se comunica ca mai are cate o suma de bani de platit. (a cerut inchiderea contului si nimic)
Va rog, spuneti-mi in aceasta situatie ce este de facut? mi se pare ca este un abuz.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tata a decedat si i-a venit de plata un credit ContSters313377 ContSters313377 Tata a decedat dupa 4 ani de boala,suferind de dementa mixta gradul 1.in urma cu 6 ani tata cu mama au facut un credit la CEC pe care l au inchis dupa 5 ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pentru un cont inchis in locul altei persoane Dinte Dinte Buna seara! Va prezint urmatoarea situatie: O familie formata din 3 membri: cei 2 soti si baiatul lor de 25 ani. In urma cu 7 ani, sotul face un imprumut ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)