avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... enel
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

enel

Buna ziua, suntem o Asociatie de Locatari infiintata in anul 2012 care are probleme cu enel(s-a dat index gresit)-cei de la enel vin o data la 3 luni citesc contor si fac si poze-lumina ne vine in continuare pe un index gresit.Am sunat la ei si raspunsul a fost ( asta e)-trebuie sa mergem asa cum vor ei."Nu vor sa ia in consideratie indexul transmis de noi si nici pozele facute de angajatul lor. Au venit cu propunerea sa ne schimbam contor contra cost.Noi avem montate pe scara plafoniere cu senzor .Va rog sa ne spuneti ce trebuie sa facem sa recuperam sumele pe care le factureaza ei in plus.Am fost sa depunem o sesizare la ei si nu au vrut sa o primeasca.

Cu stima,

Dana
Cel mai recent răspuns: toderita , utilizator 14:50, 30 Octombrie 2015
Am fost sa depunem o sesizare la ei si nu au vrut sa o primeasca.

Pentru a dovedi interesul,comunicati sesizare postal cu mandat de confirmare
Daca amiabil nu puteti solutiona ramane varianta prin mediator eventual instanta de judecata
Sesizati protectia consumatorului aratand ca vi se factureaza alceva decat indica contorul electric.
Buna dimineata,din cate am inteles protectia consumatorului nu se ocupa de persoane juridice.

Cu stima,

Dana
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se ocupa in primul rand de persoane juridice care vind ceva consumatorilor. Incercati pentru ca nu va costa nimic si macar primit un raspuns, o indrumare, o trimitere catre alta institutie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamati situatia la ANRE si o sa ii saturati sa ceara bani pe ce nu ati consumat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatal meu are o casa la tara in care nu locuieste. ... alina06 alina06 Buna ziua. Tatal meu are o casa la tara in care nu locuieste. Acolo este montat un contoar de la Electrica Muntenia care arata 1kw inregistrat. El nu a mai ... (vezi toată discuția)
Plata enel - consum 4800 kwh cosmin.suciu cosmin.suciu Buna ziua, Am avut apartamentul inchiriat timp de 2 ani, timp in care chiriasii au declarat si au platit cate 3 kWh pe luna, dar au consumat in jur de 200 kWh ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pro bono sau doar consiliere pro bono timisoara - litigiu enel maddude maddude Buna ziua, As avea nevoie de consultanta pre-procesuala si eventual procesuala in modul Pro Bono in Timisoara, in legatura cu un proces pe care doresc sa il ... (vezi toată discuția)