avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil cu uzufruct prin act adjudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil cu uzufruct prin act adjudecare

buna ziua, va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns.
as dori sa cumpar un imobil scos la licitatie de banca. la sarcini apare clauza de uzurfruct viager privind parintii proprietarului. , care apar si ei ca giranti la imprumutul facut la banca de fiul lor (proprietarul). unul din parinti este decedat, si unul locuieste in acest imobil.intrebarea mea este...in momentul in care cumpar prin act de adjudecare se radiaza clauza de uzurfruct viager ? multumesc

Alte discuții în legătură

Apartament act adjudecare marik79 marik79 Buna ziua, Am cumparat un apartament obtinut de fostul proprietar prin act de adjudecare( a imprumutat o suma de bani o persoana care nu a putut plati ... (vezi toată discuția)
Apartament prin licitatie publica cu probleme eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin licitatie publica. Debitorul avea datorii la BANCA A care l-a scos la licitatie, iar din actele executorului ... (vezi toată discuția)
Clauza uzurfruct-viager, efecte si posibilitati Levi99 Levi99 Buna ziua As avea si eu doua intrebari legate de un contract de vanzare-cumparare al locuintei. 1. Bunicii mei au cedat fiului lor si sotiei lui (tatalui si ... (vezi toată discuția)