avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 certificat constatator publicitate online
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

certificat constatator publicitate online

Am in certificatul costatator din 2008 cu codurile :
7311 (activitati ale agentiilor de publicitate)
7312 (servicii de reprezentare media)
sper ca in acestea 2 sa ma incadrez cu publicitata online (adica am un site pe care promovez nabbereul firmelor interesate)
7911 - tine de turism
7912 - tine de turism - nu am inceput inca activitatea de turism nici nu stiu cand o sa o fac.

Ce as dori sa stiu :

1. daca publicitatea online se incadreaza la 7311 si 7312
2. daca pot adaga mai multe coduri pe langa cele principale de sus -intr-un nou ceritificat constatator de ex : 6201, 6202, 6311, 6312, 5829 - pentru ca nu stiu sigur la care ma incadrez pentru servicii de web design si promovare-le am trecute in actul constitutiv.
3. daca le adaug pe acestea pot sa le mai tin si pe cele legate de turism (chiar daca nu stiu cand o sa incep sa desfasor aceasta activitate) - imi cauzeaza ca le am trecute si nu am activitate?

4. costul este pentru fiecare cod in parte daca modific sau pe total?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ada2113 , utilizator 22:46, 20 Iulie 2009
1. 2. pentru publicitatea online este ok 7311 insa, pentru o mai mare sfera de cuprindere in domeniul online puteti adauga
6209 Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei
6312 Activitati ale portalurilor web
6399 Alte activitati de servicii informationale n.c.a.

3. puteti detine toate aceste obiecte de activitate simultan.

din pacate nu inteleg ultima dumneavoastra intrebare
george a scris:

1. 2. pentru publicitatea online este ok 7311 insa, pentru o mai mare sfera de cuprindere in domeniul online puteti adauga
6209 Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei
6312 Activitati ale portalurilor web
6399 Alte activitati de servicii informationale n.c.a.

3. puteti detine toate aceste obiecte de activitate simultan.

din pacate nu inteleg ultima dumneavoastra intrebare

Va multumesc pot sa mai adaug 5201, 6202, 6311, 6312, 5829, 6399 mai putin 6209 (pentru ca nu l-am trecut in actul constitutiv si sa-l adaug acum m-ar costa foarte mult - sper sa nu am probleme si cele de mai sus sa fie suficiente)

Intrebarea mea se referea la faptul daca trebuie sa platesc pentru fiecare domeniu in parte o taxa sau este una pentru toate (stiu ca la noi in oras este 90 ron insa nu am idee daca este 90 de fiecare cod care il adaug in constatator).

Inca o rugaminte as mai avea daca puteti sa-mi raspundeti in limita timpului disponibil - mai am nevoie de acordul asociatiei de proprietari tinand cont ca l-am dus in octombrie cand am infiintat firma?

O seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen agentie de turism online ada2113 ada2113 cine poate sa mi spuna care est codul caen pentru agentie de turism online si unde pot gasi legislatie in domeniu - am inteles ca s a modificat legea in ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)