avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua,

Nu am reusit sa gasesc nicaieri pe net ce se mai aude cu normele de aplicare ale Ordonantei 40/2015 care stabileste ca se vor restitui fara proces, doar printr-o cerere adresata ANAF acele taxe de poluare considerate nelegale pana acum de CJUE.

As vrea sa depun o cerere la ANAF dar nu mi-e prea clar, au zis ca se primesc cererile numai dupa ce se publica normele de aplicare.

Am platit o taxa de poluare de aprox 1000 euro in 2010 si vreau sa vad daca pot recupera ceva, fie si in rate.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Taxa poluare dc63 dc63 Pentru o masina inmatriculata in decembrie 2008 taxa de poluare se poate restitui de catre ANAF conform OG 40/2015 sau asteptam normele de aplicare a Legii ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto logan 2008 cristinalauraconst cristinalauraconst am un logan nou cumparat in 2008 si pentru care taxa de prima inmatriculare s-a achitat pana in 30 iunie 2008, deci pana la intrarea in vigoare a Ordinului 50 ... (vezi toată discuția)
Draft cerere restituire taxa de prima inmatriculare pentru anaf! bazarul bazarul Buna ziua, Va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute cu un ,,Draft cerere restituire taxa de prima inmatriculare pentru ANAF''! Doresc sa depun luni la ... (vezi toată discuția)