avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

Pentru o masina inmatriculata in decembrie 2008 taxa de poluare se poate restitui de catre ANAF conform OG 40/2015 sau asteptam normele de aplicare a Legii 1/2017 care se refera la timbrul de mediu conform OG 9/2013?Pun aceasta intrebare deoarece ANAF a inceput sa refuze primirea dosarelor de restituire.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dc63 , utilizator 11:37, 13 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)