avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public in grad profesional ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public in grad profesional superior

ART. 65 alin. 2 din legea nr.188/1999 precizeaza ca

(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;

Intrebarea mea este urmatoarea:Daca un functionar a promovat ultima data prin sustinerea unui concurs de promovare in functia publica grad profesional principal in luna decembrie (20 decembrie) a anului 2012, ordinul de numire in functie avand data de 03.01.2015, poate sa participe la urmatorul examen de promovare organizat in 18 decembrie a anului 2015, considerandu-se astfel conditia de vechime indeplinita?

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public ionut c ionut c Buna ziua! As dori sa stiu dupa cat timp poate promova un functionar public expert I asistent 1 la functia de expert I principal 3? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Promovare in grad alexandru andra alexandru andra Poate participa si un functionar public care s-a transferat in institutie inainte cu 1 una zi inainte de afisarea la sediul insitutiei a concursul/examenul de ... (vezi toată discuția)