avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnare bilant 2015
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnare bilant 2015

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: am studii economice superioare si fac contabilitatea unei microintreprinderi. Nu sunt angajata din cauza cheltuielilor generate de acest lucru . Daca firma ma angajeaza in mai 2016 ca si director economic pot sa semnez bilantul? Si daca ma concediaza peste o luna va fi dubios? Practic o sa fiu angajata doar in luna semnarii bilantului.
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru ca = sau > 35000 euro Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti un economist sub ce forma de incadrare poate tine contabilitatea unei firme si semna bilantul, cu CA mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)