avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnaturi autorizate pe bilant 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnaturi autorizate pe bilant 2009

Salut,

Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma.
Intrebarea mea este : pot semna bilantul la "intocmit"?

multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
mariarom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 09:35, 14 Iunie 2010
TREBUIE SEMNAT SI STAMPILAT DE ADMINISTRATORUL SOCIETATII OBLIGATORIU
PUTETI SEMNA SI DUMNEAVOASTRA LA RUBRICA INTOCMIT
'' Regulament Forum Avocatnet.ro
II. Reguli si recomandari
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

1.3. Nu ne dorim sa postezi mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca ai mai multe lucruri de spus, poti folosi functia de editare a mesajului anterior. ''
Pentru a putea semna bilantul, la intocmit, trebuie sa fiti absolvent de studii superioare economice si sa fiti angajat pe functia de contabil sef sau director economic.
In complectare : poti semna la rubrica "intocmit -alte persoane imputernicite potrivit legii "daca ai studii superioare in domeniu economic si esti angajat cu contract de munca , sau , daca nu esti angajatul societatii trebuie sa ai calitatea de expert contabil , membru CECCAR (formularul de bilant reda clar in ce calitate poti semna , in nici un caz , cursul absolvit cu studii medii nu-ti permite sa semnezi , chiar daca esti contabil autorizat inscris in CECCAR ).

Alte discuții în legătură

Bilant pentru firma fara activitate andreeazanfir andreeazanfir daca o firma nu are activitate bilantul mai trebuie semnat de catre un economist la intocmit sau poate fi semnat de administrator si la intocmit si la ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant camicami camicami Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pt bilanturile la decembrie 2009 Goanga Goanga Va rog sa-mi dati mai multe informatii din tara privind urm. problema : sunt PFA contabil autorizat, membru al CECCAR cu cotizatia la zi. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)