avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dezbatere recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dezbatere recurs

Buna ziua. Am calitatea de intimat intr-un proces civil cu o institutie a statului. Este adevarat ca in cadrul recursului, declarat de institutia respectiva trebuie sa fiu reprezentata de un avocat sau consilier juridic? Sau aceasta obligativitate conform noului cod de procedura civila, este valabila doar pentru cel care declara recurs? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:17, 30 Octombrie 2015
Nu mai exista obligativitatea formularii /reprezentarii partilor in recurs de catre avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpinare și reprezentare în recurs manuelasimona manuelasimona Buna ziua, daca unei persoane in recurs unei parti I se cere sa depuna intampinare, aceasta persoana neavand calitatea de avocat sau consilier, aceasta ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitate procesuala? in cazul unei spete civile, familie ... Rox44Ana44 Rox44Ana44 Lipsa calitate procesuala? In cazul unei spete civile, familie si minori, intimatul - cetatean strain reprezentat prin avocat in baza unui mandat semnat in ... (vezi toată discuția)
Reprezentare la icjc cracanatu cracanatu Buna ziua Doresc un raspuns la intrebarea: este legal sa ma reprezint singur, ca simplu cetatean fara cunostinte juridice in fata judecatorilor ICJC si sa-mi ... (vezi toată discuția)