avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A1 Austria amenda
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A1 Austria amenda

Buna ziua! Va scriu din partea unei societati care lucreaza in Austria. Se vehicula pe mai multe site-uri ca daca se depune dosarul la CNPP Bucuresti se poate prezenta la autoritatile din tara in care se lucra numarul de inregistrare pentru a evita amenzile. Eu am depus dosarul si dupa o luna, vazand ca inca mai dureaza emiterea formularelor, am trimis echipa la lucru pentru ca riscam sa pierd contractul, caci austriecii nu tolereaza asteptarile. Dar au venit autoritatile si cu tot acest numar am fost smendat, au zis ca vor numarul altfel nu. Intrebarea mea, exista vreun amendament valabil in interiorul comunitatii europene care ma poate ajuta in acest caz? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)
Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania ContSters326116 ContSters326116 Buna seara,am si eu 2 intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.sunt cetatean turc,cu carte de rezidenta pentru membru de familie in romania si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Puterea aproape absoluta a procurorilor in procesele penale si drept penal international super important iola44 iola44 Am cateva intrebari foarte importante, cu cat mai multe pareri veti adauga aici la fiecare punct, cu atat mai mult veti ajuta utilizatorii forumului si pe ... (vezi toată discuția)