avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii raporteaza abuz
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

raporteaza abuz

Nu inteleg ce inseamna acest lucru,am intrebat in primul meu mesaj ceva,apoi am venit cu lamuriri suplimentare,nu este vorba de o repetare a primului mesaj,nu vreau sa supar pe nimeni,explicati-mi va rog ce inseamna incondeierea mea cu rosu,de asta nu mi se raspunde la ultima completare?

Alte discuții în legătură

Recuperare tva pentru achizitii intracomunitare katydobre katydobre Daca o firma din Ungaria refuza sa faca factura fara TVA pentru o firma din Romania, cum recuperam TVA-ul? Se cumpara materii prime pentru productie. Sau cum ... (vezi toată discuția)
Lăsați-ne să edităm postările vo87yh1c0 vo87yh1c0 Faceți ceva să putem edita postările oricând. Nu trebuie să reinventați roata. Deja există saituri consacrate de Q&A de unde vă puteți ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)