avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Perioada maxima de studiu bugetat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Perioada maxima de studiu bugetat

Vreau sa ma clarificati cu privire la perioada studiilor universitare bugetate de stat.
In 2009 ma intrat la o facultate (cu dosar) la buget.
Nu am terminat nici primul an acolo.
Am dat examen la medicina, unde am intrat la buget.
La inceputul anului VI sunt anuntat ca am trecut la taxa, deoarece am 6 ani la buget.
Am studiat legislatia, Legea nr.1, dar acolo nu am gasit nici un paragraf care sa sustina cele prezentate de facultate.
Eu sustin ca un ciclu universitar incepe cu intrarea la facultate si se termina cu licenta.
Va rog sa ma lamuriti daca este posibil.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Dacă termin acum o facultate (3 ani exclusiv la taxă) și mai ... psychoone psychoone Dacă termin acum o facultate (3 ani exclusiv la taxă) și mai vreau să fac una, aceea o să fie la buget indiferent de media pe care o am sau influențează ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau studii superioare de scurta durata CYF CYF Am un candidat la concurs care a terminat studiile superioare cu durata de 3 ani. Pe ce post poate fi incadrat? S sau SSD. Multumesc. (vezi toată discuția)