avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Politia rutiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Politia rutiera

Buna ziua,
Am fost amendat ,pe nedrept,pentru depasirea limitei de viteza, in urma unui abuz evident al agentului de la "Rutiera".
Am castigat procesul si s-a anulat procesul verbal de contraventie.
Intrebare: Pot sa deschid proces impotriva agentului de politie pentru abuz in serviciu? Pot sa cer daune ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:51, 30 Octombrie 2015
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal contraventie weglandro weglandro Buna ziua. Am fost oprit de un echipaj de circulatie pentru depasirea vitezei in localitate. Agentul de circulatie mi-a mai cerut in plus si RCA si rovigneta, ... (vezi toată discuția)
Data gresita proces verbal de contraventie! marius511br marius511br Va salut! Daca data din procesul verbal de contraventie este antedatat de catre agentul constatator, se poate cere anularea acestuia in instanta? (bineinteles, ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie - amendat pentru alt motiv in calarasi mcatalin mcatalin Buna ziua , sunt nou pe forum si incerc sa gasesc pasii pentru a solutiona urmatoarea problema si evident sansele de castig : In data de 28.01.2011 ma ... (vezi toată discuția)