avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lipsa bani la control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lipsa bani la control

In urma operatiunii cristal o persoana juridica comert en gros a fost gasita cu un minus foarte mare.Nu stie inca suma dar banuieste dupa spusele vanzatoarei.Au ridicat documente si este administratorul este chemat joi.Intrebare:daca recunoaste fapta si i se pun masuri asiguratorii incepand sa plateasca ,se mai sesizeaza organele de urmarire penala si efectuarea unui control de fond amanuntit pe ultimii 5 ani?

Alte discuții în legătură

Puncte de lucru kem kem Exista vreo reglementare legala care sa interzica deschiderea unui punct de lucru privind vanzarea en-detail pe langa un depozit de desfacere en-gros ?? La ... (vezi toată discuția)
Nu am voie sa incasez facturile cu cec sau bo? mulinita mulinita Am un magazin cu vanzare en detail de produse electronice.De regula vand cu factura si emit bon de casa.Se intampla insa sa vand si catre firme care nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)