avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale puncte de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

puncte de lucru

Exista vreo reglementare legala care sa interzica deschiderea unui punct de lucru privind vanzarea en-detail pe langa un depozit de desfacere en-gros ?? La ambele se vand practic aceleasi tipuri de produse.
Cel mai recent răspuns: kem , utilizator 17:44, 19 Aprilie 2011
Nu, nu este nici o interdictie legala.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator
Conditia este doar sa fie autorizat atat comertul cu ridicata cat si cel cu amanuntul.
nu se pot desfasura in ACEEASI locatie (acelasi sediu/punct de lucru) activitati de vanzare cu ridicata si cu amanuntul.
Da, asa este nu se pot desfasura in aceasi locatie, dar utilizatorul Kem zicea ca spatiile se gasesc unul langa altul.
Si oricum sa nu uitam ca in operatiunile de comert cu ridicata, in conformitate cu Codul CAEN Rev. 2, punctul G, intra si operatiunile de import-export unde marfa pe care o importi sau o exporti nu este obligatoriu s-o depozitezi undeva, ea poate pleca direct de la producator, sau se poate distribui direct la beneficiar, tu nefacand altceva decat documentele.
Ca atare sub acest aspect pot exista la acelasi punct de lucru comert cu amanuntul si comert cu ridicata.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator

Alte discuții în legătură

Comertul cu ridicata, concomitent cu comertul cu amanuntul,interzis? carmenbn carmenbn In OG 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă,exista o sanctiune,la pct.22,care imi este neclara:\\\\"exercitarea de activitati ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata sau cu amanuntul? nicolae mariana nicolae mariana Buna ziua, Acum o saptamana mi-au iesit actele pentru firma.Obiectul de activitate este \\"Comert cu ridicata a altor masini si echipamente\\"-cod Caen ... (vezi toată discuția)