avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicol ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicol neinmatriculat sau neinregistrat

buna !
am si eu o problema am circulat cu masina cu numere rosii expirate am fost oprit de un echipaj de politie si mia fost retinut permisul de conducere apoi mi sa intocmit si un dosar penal .dupa o luna iar ma prins cu aceiasi masina neinmatriculata cu numar fals de inmatriculare si permis retinut si fara dovada prelungita mi sa intocmit un alt dosar penal am fost chemat la instanta pentr-u cel de al doilea dosar si mi sa pronuntat un an de suspendare acuma peste o luna sunt chemat la instanta si pentr-u primul dosar la ce sa ma astept??
va rog frumos sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac ..multumesc anticipat
Asteptati-va sa vi se anuleze suspendarea, sa se stabileasca o pedeapsa si pentru prima imfractiune si sa se aplice regulile de la concurs, rezultand o pedeapsa care se va executa in regim de detentie.
Daca infractiunile sunt concurente, se poate dispune de ex.suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, daca sunt indeplinite conditiile de la aceasta institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal iftimie92 iftimie92 Buna ziua, in luna 06.2013 in jurul orelor 01-00 am fost oprit de un filtru al politiei rutiere la tineretului conducand o masina cu numere de germania. Masina ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere false cu masina neinmatriculata nciuncanu nciuncanu buna ziua am condus o masina adusa de dincolo si mi au expirat nr si am pus alte nr rosi de pe alta masina a mea dar expirate si ma oprit politia si mi a facut ... (vezi toată discuția)