avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbare consilier probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbare consilier probatiune

am o mare problema. am prmit o suspendare la executarea pedepsei si sunt in evidenta unui consilier de probatiune.Intrebarea mea este pot schimba consilierul de probatiune ca nu ma inteleg deloc cu acea persoana in plus cred ca ajung la nebuni cu ea.... cred ca pana la final consilierul imi face referat la instanta.... ma enerveaza maxim si trb sa merg la probatiune o data la 2 luni
Buna seara!

Incercati cu o cerere motivata la Serviciul de probatiune de la Tribunal.

Cu stima.
Puteti sa faceti o plangere impotriva consilierului de probatiune la seful ierarhic superior.
Împotriva deciziilor consilierului de probaţiune,puteti face plângere la judecătorul delegat cu executarea, în termen de 10 zile de la comunicare. Plângerea persoanei nu suspendă executarea deciziei atacate.
Împotriva actelor consilierului de probaţiune care vizează aspecte esenţiale în activitatea de probaţiune, precum şi împotriva avertismentelor consilierului de probaţiune,puteti face plângere la şeful ierarhic superior al consilierului.
În caz de admitere a plângerii, şeful ierarhic superior poate dispune refacerea actului de către consilierul de probaţiune responsabil sau desemnarea unui alt consilier din cadrul serviciului de probaţiune.
Nu se poate face plângere împotriva evaluărilor realizate de către consilierul de probaţiune, a propunerilor adresate organelor judiciare sau altor comisii prevăzute de lege sau împotriva sesizărilor instanţei de judecată în cazurile în care sesizarea este de competenţa sa.
Faţă de propunerile consilierului de probaţiune adresate organelor judiciare sau altor comisii prevăzute de lege, puteti formula obiecţii în cadrul procedurilor judiciare respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul de probatiune RADUGABY RADUGABY Buna ziua, mi s-a dat o suspendare sub supraveghere si vroiam daca documentele se duc si la politia din localitate unde locuiesc in present , daca se intampla ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendarea executarii sub supraveghere vasiledela4 vasiledela4 am o condamnare cu suspendare din iulie nu am primit nimic acasa am fost la sectia probatiuni si am lasat nr de telefon dar nu am fost contactat ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Condamnare sub supraveghere vasiledela4 vasiledela4 am fost condamnat la 2.4 ani inchisoare cu supravechiere de 3 ani la proam primit si 60 zile de munca in folosul comunitatii ce trebuie sa fac cind pot ... (vezi toată discuția)