avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa poluare

Am deschis actiune in instanta pt recuperarea taxei de poluare pe care am si castigat-o. Dupa o solicitare, am primit si comunicarea prin posta in data de 08.10.2015. Care sunt urmatorii pasi?
Ce trebuie sa fac sa-mi pot recupera cv taxei de poluare (nu a facut recurs nici Adm financiara, nici Adm. Fondului de Mediu, fiind anulata decizia de calcul a taxei de poluare emisa de AFPS5 si obliga paratele la restituirea sumei de ..... majorata cu dobanda fiscala, aplicata de la 30.08.2010 pana la restituirea efectiva. Va rog frumos sa-mi spuneti ce ar mai trebui sa fac? Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Care sunt urmatorii pasi in recuperarea taxei de poluare??? lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Nume Calitate parte ........................ Reclamant ADMINISTRAŢIA SECTOR 5 A FINANŢELOR PUBLICE REPREZ. DE DIRECŢIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac in continuare??? lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua, Am deschis actiune in instanta pentru recuperarea taxei de mediu , iar aceasta aeste solutia data: formaţii detaliate despre ... (vezi toată discuția)
Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)