avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba cu interogatoriu, folosirea unei hotarari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba cu interogatoriu, folosirea unei hotarari pronuntata intr-o speta similara

Buna ziua,
Am un proces cu o firma de asigurari si am fost informata ca trebuie sa raspund la un interogatoriu.
1.Vreau sa stiu daca acest interogatoriu este obligatoriu?
2. O colega a avut acelasi proces inaintea mea cu aceasi speta si a castigat. Eu pot sa ma folosesc de hotararea ei in procesul meu? Mentionez ca ea nu avut proba cu interogatoriu si a fost reprezentata de un avocat.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Interogatoriul paratului olariudaniel olariudaniel buna ziua, sunt intr-un proces civil in calitate de reclamant iar in cererea de chemare in judecata am cerut si proba cu interogatoriu pentru parat dar fara a ... (vezi toată discuția)
Proba cu martori teodora2014 teodora2014 Ce se intampla daca sunt citati pentru interogatoriu reclamantii (un numar de 25 de persoane) si nu se prezinta toti la proces? Mentionam ca acestia au un ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort sweetlord sweetlord in timpul casatoriei, s-a achizitionat un apartament in baza legii 112. mai precis un baza unui antecontract s-a cumparat un apartament de la un proprietar cf ... (vezi toată discuția)