avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces verbal de cercetare la fata locului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces verbal de cercetare la fata locului

In cazul unui accident auto, s-a intocmit p-v de cfl....dar am cateva nelamuriri :
- lipseste schita locului accidentului,
- lipsesc semnaturile conducatorilor auto implicati ( unul a fost dus la spitalul de urgenta, in alt judet ),
- lipsesc explicatiile si obiectiile conducatorilor auto ( e obligatoriu a ambilor, daca unul era la spitalul de urgenta, in alt judet? )
Se poate face ceva ?
Cel mai recent răspuns: sagetarius , utilizator 08:29, 21 Iulie 2009
Bineinteles ca se vor face aceste activitati ! Insa in cazul accidentelor grave de circulatie intai se fac planse foto , se administreaza probele existenta , se preleveaza urme , se fac masuratori.
Stati linistit , veti fi chemati pentru declaratii! Nu ramane asa dosarul!B-)
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
:offtopic: Va rog sa nu mai deschideti topicuri despre acelasi proces verbal.
as vrea sa stiu daca se poate face ceva impotriva acelui p-v de cfl
GabrielaA a scris:

:offtopic: Va rog sa nu mai deschideti topicuri despre acelasi proces verbal.

ma scuzati, sunt nou pe aici...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie si procedura in cazul accidentelor rutiere cu victime ! Roland Mindrila Roland Mindrila In cazul in care sunteti implicati intr-un accident soldat cu victime, fie numai cu raniri usoare sau vatamari usoare, nu modificati pozitia vehiculului pina ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala iosub florin iosub florin In urma cu o luna in localitatea Saliste conducand auto cisterna combustibil, la un moment dat pe banda unu pe care rulam se deplasa un autovehicul lent . Am ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie rise rise buna ziua, Am nevoie de un raspuns privind un accident de circulatie produs intre o masina si o persoana. Persoana a fugit prin fata masinii, la 2 m de zebra ... (vezi toată discuția)