avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot munci daca iau indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot munci daca iau indemnizatie pentru cresterea copilului?

buna ziua as dori sa stiu daca as putea munci cu toate ca iau indemnizatie de crestere a copilului?stau foarte prost cu banii si am nevoie pentru a supravietui.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:00, 4 Noiembrie 2015
1. Pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta acestuia trebuie sa suspendati cel putin una din sursele de venit salarial.

2. In timpul CCC puteti sa obtineti venituri din alte surse dar numai in limita a 3.000 lei pe an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in timpul concediului de crestere a copilului irina69 irina69 As dori sa intreb daca atunci cand esti in concediu de cresrere copil pana la 2 ani, poti obtine venituri de la un PFA , care este deschis pe numele tau, sau ... (vezi toată discuția)
Pot realiza venituri daca sunt in icc? camelia201584 camelia201584 Buna ziua, sunt traducator autorizat si mi-am suspendat activitatea inainte de a naste. Acum sunt in ICC si as dori sa stiu daca s-a schimbat legea in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Pfa - indemnizatie crestere copil clau_dia2001 clau_dia2001 Buna ziua, Sunt in situatia in care trebuie sa-mi deschid un PFA si am aflat ca voi avea si un bebe. As dori sa stiu cum se acorda indemnizatia /concediul ... (vezi toată discuția)