avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... examen concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

examen concurs

Stie cineva cum decurge un examen de concurs la APIA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 4 Noiembrie 2015
Este post de functionar public sau de personal contractual?
functionar public
Concursul constă în 3 etape , si anume:
a) selecţia dosarelor de înscriere;

b) proba scrisă; Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări şi/sau în rezolvarea unor teste-grilă.

c) interviul. In cadrul interviului se testează abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs pt ocuparea unui post de functionar public la o primarie!! ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de un concurs pt ocuparea unui post de functionar public intr-o primarie, la patrimoniu!! De obicei cate subiecte ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)