avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua,

Imediat dupa emiterea deciziei de pensionare medicala gr 2 ,fara a primi macar un cupon de pensie ,o persoana decedeaza.Sotia poate beneficia de o pensie de urmas pe o perioada scurta si in ce conditii?Poate beneficia de acel ajutor de imormantare de la casa de pensii?

Alte discuții în legătură

Important: pensia de invaliditate se va acorda indiferent de stagiul realizat, in toate cazurile in care beneficiarul a fost incadrat in grad de invaliditate laur1979 laur1979 in legatura cu articolul de mai jos sant in aceeasi situatie ce ar trebui sa fac si cui sa ma adresez pentru a rezolva si eu cu pensia de boala? Decizia ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru bunica mea cel_mai_nou_utilizator cel_mai_nou_utilizator stiu ca nu am voie sa repostez dar incerc, am postat aseara si cred ca nimeni nu a apucat sa-mi vada intrebarea :( buna ziua ! povestea incepe asa .... In ... (vezi toată discuția)
Pensie sistatã la platã viomitrea viomitrea Buna ziua, Din decembrie anul 2012 l-am internat pe sotul meu cu arterita.. ulterior .i-a taiat piciorul , (distrusa de suparare ca pe zi ce trece boala ... (vezi toată discuția)