avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract Drepturi de autor - muzica
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract Drepturi de autor - muzica

Buna ziua,

Imi puteti spune ce variante am ca asociatie care organizeaza evenimente muzicale (cu dj, live, interpreti etc.) pentru a intra in legalitate in relatia cu acesti interpreti ( sa-i spun asa). Ce fel de contracte trebuie sa fie intre asociatie si respectivii artisti, persoane fizice, in amble cazuri:
- cu renumeratie
- fara renumeratie (voluntariat)
pentru a fi legal acoperita asociatia?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum sa fiu dj(disk jockey) legal? DanGhiurutan DanGhiurutan Buna, Am 18 ani si sunt unul dintre multi dj si producatori de muzica electronica din Romania, si sunt nelamurit cu in legatura cu intrarea in ... (vezi toată discuția)
Licenta functionare dj / muzicant greierepoznas greierepoznas Buna ziua, Sunt din Bucuresti si va rog daca se poate, un raspuns la o problema : Vreau sa prestez servicii gen DJ si live ca muzicant, insa nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Ce calificare imi trebuie pt un pfa - dj? DjIreen DjIreen Salut,as dorii si eu un raspuns la o nedumerire,pt k unde am fost pe la institutiile STATULUI ROMAN nu au putut sau nu au vrut sa ma ... (vezi toată discuția)