avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SC in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SC in insolventa

Buna ziua,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire? Am fost angajata la o firma care acum este in insolventa (procedura este aproape finalizata). Inainte de inceperea procedurii de insolventa firma nu mi-a platit salariul vreo cateva luni. La momentul inceperii procedurii de insolventa in contul firmei erau aproximativ 10.000 Euro disponibili. Eu m-am inscris la masa credala, dar lichidatorul si-a platit onorariul mai intai si abia din ce ramane (aproape nimic) intentioneaza sa imi plateasca salariul restant. ESTE LEGAL? Nu sunt angajatii prioritari? Sau onorariul/ch. lichidatorului sunt prioritare?

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:02, 12 Noiembrie 2015
Taxele si onorariul lichidatorului au rang prioritar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante angajat in cazul insolventei SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire? Am fost angajata la o firma care acum este in insolventa (procedura este aproape finalizata). ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)