avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident neanuntat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident neanuntat

buna ziua ! aseara am parcat in parcarea unei banci , la plecare am atins o masina , nu s-a intamplat nimic dar un sofer al altei masini a vazut intamplarea si a inceput sa strige la mine gesticuland , am intrat in panica si am plecat ! Aatazi m-am trezit cu poltia pe semne ca cel care a vazut accidentul a sunat la politie si sunt invitata la politie in prezenta avocatului pe care nu il am . Intrebarea mea este cum ma pot apara singura si ce se poate intampla daca eu nu am un avocat ! multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2015
milea32, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adi Lungu , utilizator 17:50, 21 Octombrie 2016
Este vorba de raspundere contraventionala, posibil sa va suspende dreptul de a conduce pentru 30 de zile, daca nu ati declarat accidentul si au trecut mai mult de 24 de ore.
buna ziua ! multumesc de raspuns ! si daca nu ma denuntat propietarul , tot aceeasi contraventie ? 24 de ore vor fi diseara la ora 19 ,
Mergeti si anuntati la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs incidentul pana in ora 19.
dar a venit politia , deoarece un alt conducator auto a sunat la politie si a facut o denuntie ... pentru ca a vazut cat de aproape am fost de cealata masina !ce sa mai fac ! deci nu propietarul a fcut denuntia ci altu care a inceput sa zbiere la mine dupa ce a vazut cele intimplate !!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2015
milea32, utilizator
Si dvs mergeti acum si anuntati incidentul, asa este normal si legal, ce nu intelegeti?

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara cu scandal StefanD. StefanD. Buna seara. Azi dimineata cand ma indreptam spre serviciu in jur orei 8:30-9:00 domnul din fata mea a virat dreapta si a pus frana de odata sa intre cica pe o ... (vezi toată discuția)
Cum ma apar impotriva declaratiilor false silibro silibro Anul trecut am gasit masina lovita in parcare. Numarul de inmatriculare al celui care m-a lovit a ramas infipt in ornamentul din spate al masinii mele. Cum era ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)