avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 15/2003 (domiciliu)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 15/2003 (domiciliu)

Buna ziua!

Referitor la Legea 15/2003, Art. 3(1) Cererea pentru atribuirea terenului se depune la consiliul local al unitatii administrativ-teritoriale in care solicitantul are domiciliul.

Practic, eu trebuie sa am domiciliul in acea localitate. Eu vreau sa ma mut de la oras de sat. Inafara de metoda neortodoxa dar praticata de multi de a-ti face domiciliul fictiv in acea localitate exista posibilitatea de a solicita teren desi nu indeplinesc conditia domiciliului? Exista alte legi care sprijina tinerii in vederea constructiei unei locuinte chiar daca nu au domiciliul in acea localitate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:31, 8 Noiembrie 2015
Citiți ce dispune și art. 2 a L.15/2003.
Este corect ca întâi să fie rezolvate solicitările comunității respective -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind terenuri atribuite gratuit care tineri in orase si sate BaleanuIsabela BaleanuIsabela As vrea sa stiu cat e de sigur acest lucru, si cat e de posibil sa se primeasca un teren pentru constructia unei case, de catre tinerii cu varsta cuprinsa ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)
Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)