avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcularea pensiei de urmas pentru 2 copii minori
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcularea pensiei de urmas pentru 2 copii minori

Buna seara! Ma intereseaza cum se calculeaza pensia de urmas militara pentru 2 minori(f.mici).In afara de media venitului mediu anual de la data angajarii se iau in calcul si sporurile permanente(spor de radiatii,spor de noapte sau ce sporuri mai au ei in sistem),faptul ca era veteran,alte spacializari pana la data decesului?.( precizez ca sotul a decedat la 34 ani).S.a stab.o pensie in cuantum de 400 lei ptr fiecare copil ceea ce mi se pare ffff.mica...Vreau sa contest ac.decizie insa tb.sa stiu ce acte mai pot atasa .Pana sa primesc decizia eu am crezut ca se ia in calcul 75℅ din salariul lui pe ultimul an...:( nicidecum ca s.a facut un punctaj in f.de stagiile de cotizare si atat.Concluzia este: ce acte tb.sa adaug ca sa recalculeze?Mentionez ca nu m.am ocupat eu de alcatuirea dosarului oferindu-mi ajutor cei de la locul lui de munca spunandu.mi ca au trimis tot....nestiind exact ce au trimis.Va rog respectuos sa imi raspundeti.

Alte discuții în legătură

Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta spor de noapte Eva_56 Eva_56 recalcularea punctajului mediu anual avand in vedere indemnizatiile si sporurile de care am beneficiat in perioada 01.02.1988-01.04.2001 in baza adeverintei ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Astept opinia specialistilor ..... Sunt pensionată pt limită de vârstă în martie 2001, înainte de intrarea în vigoare a Legii 19. Am beneficiat în ... (vezi toată discuția)