avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie

acum 3 luni mi am ajutat prietenul cu o suma importanta de bani,mai exact i am dat cardul de cumparaturi sa l foloseasca pentru renovarea casei .Ne am inteles doar verbal cum o sa mi inapoieze banii ,dar se pare ca acum dupa ce i a folosit nu mai vrea sa imi mai dea inapoi nici un ban.Mentionez ca pe extrasul de cont apar toate platile facute cu cardul si magazinele unde a fost folosit iar eu pot dovedii ca nu l am folosit eu Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pe cale legala pentru a mi recupera banii .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:55, 9 Noiembrie 2015
Calea legala ar fi o actiune civila in raspundere delictuala,problema este cum puteti dovedi ca,nu ati folosit dvs.cardul.
nu locuim in aceiasi localitate si el este sofer l a folosit in toata tara si in localitatea unde el locuieste ,cursele in care a fost se pot verifica
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc
Faceți mai întâi o notificare, transmisă prin executorul judecătoresc, prin care îl veți soma să vă restituie în termen de x zile suma de bani.

Alte discuții în legătură

Probleme recuperare imprumut dat prin card de cumparaturi Toaderas Toaderas In luna mai 2015, un prieten m-a rugat sa-l ajut sa-si achizitioneze cateva scule (aparat de sudura, flex etc), de care avea mare nevoie. I-am spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un sfat blajcriss blajcriss am un card de cumparaturi si in luna martie am umparat un laptop de la flanco,dorind sa il achit in rate fara dobanda.Acum m-am trezit ca nu mi-a venit de la ... (vezi toată discuția)
Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)