avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am nevoie urgent de un sfat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am nevoie urgent de un sfat

am un card de cumparaturi si in luna martie am umparat un laptop de la flanco,dorind sa il achit in rate fara dobanda.Acum m-am trezit ca nu mi-a venit de la banca un desfasurator si trebuie sa platesc dobanda.La magazin cand am platit ,vanzatorul nu mi-a accesat contul pentru rate, ci mi-a facut plata chash.Cand am fost sa-i intreb mi-au spus ca nu mai au ce face.Cum pot sa-i trag la raspundere si sa platesc in rate cum am dorit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:00, 18 Iunie 2012
Nu se mai poate face nimic. Cum faceti dovada ca ati vrut sa platiti in rate si nu in intregime, cu cardul?
e logic ca nu cumparam ceva cu dobanda avand posibilitatea sa il cumpar fara dobanda pentru ca este un card de cumparaturi
Eu am card de cumparaturi cu care fac cumparaturi de orice fel si daca pun banii la loc in maxim 50 de zile nu platesc dobanda.
Si daca am posibilitatea sa imi cumpar un produs fara rate de ce sa il cumpar cu rate, asta e retorica mea, vizavi de ceea ce ati intrebat.
eu m-am dus la magazin cu dorinta de a cumpara in rate,nu altfel pentru ca era singura posibilitate a putea sa imi permit acel calculator.cardul nu l-am mai folosit de atunci pentru nimic altceva
Daca ati cumparat cu plata in rate, magazinul a extras de pe card suma intreaga, dvs urmand sa achitati in rate suma pe card fara dobanda. Inainte de data scadenta, aveti de platit rata pt a nu plati dobanda.
Mai exista intr-adevar nesansa ca vanzatorul/ casier ce era, sa nu va fi intrebat daca doriti sa accesati acest program / oferta, dar nici dvs sa nu-i fi spus, sa-i fi intins cardul, banii i-a luat din cont oricum pe toti, insa scadenta pt toata suma e imediata la max 56 de zile, pt diferenta ramasa de plata, sa platiti dobanda. Daca e asa, nu cred ca aveti ce face.
"Platesti cu cardul de cumparaturi la comerciantul partener al bancii si soliciti plata in X rate "- asta e formularea bancii, magazinul e partener, casierul angajat.. si clientul trage ponoasele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit cadou otis otis A venit un curier si mi-a adus un cadou. Un card de credit pe care il pot activa cu un simplu telefon la cei care l-au emis Cetelem. Intrebarea mea este: dupa ... (vezi toată discuția)
Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara dobanda? Carturarul Carturarul Intrand azi in magazinul Axx am vazut o reclama despre un posibilitatea de a cumpara pe credit in 12 rate fara dobanda. Cand m-am interesat am aflat ca aceste ... (vezi toată discuția)
Card cumparaturi ContSters54175 ContSters54175 eu am un card de cumparaturi (cel galben) si am facut ceva cumparaturi pe el, iar de cateva luni nu am cu ce sa mai acopar suma datorata bancii si in ... (vezi toată discuția)