avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Petitie construire sala de sport
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Petitie construire sala de sport

Buna ziua , as dori sa creez o petitie pentru construirea unei sali de sport in Comuna mea, tinand cont ca autoritatile nu fac nimic in acest sens ... Ce sfat imi dati? Cui pot sa inaintez petita? Ministerului Dezvoltãrii Regionale şi Administratiei Publice? sau Ministerul Tineretului şi Sportului ? Va multumesc cu respect !!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile? madaene madaene buna ziua, in orasul in care locuiesc nu avem nicio cresa pt copilasi, ma intrebam daca pot primi finantare sa deschid una? nu am firma, nu am spatiu, adica ... (vezi toată discuția)
Termen preschimbat? Mioara57 Mioara57 25/11/2011 Termen intermediar Solutie: Respinge cererea de preschimbare a termenului formulată de reclamantul Sindicatul Independent al Învăţământului ... (vezi toată discuția)
Problema zgomot sala de sport parter/demisol RalucaElena20 RalucaElena20 Buna ziua, As dori sa va cer parerea legata de problema pe care o avem cu zgomotul produs de o sala de sport aflata la demisolul blocului. Imobilul se afla ... (vezi toată discuția)