buna ziua, in orasul in care locuiesc nu avem nicio cresa pt copilasi, ma intrebam daca pot primi finantare sa deschid una? nu am firma, nu am spatiu, adica sunt la zero... oare s-ar putea sau nu? multumesc mult, o zi buna
Buna ziua!
Din cate stiu la acest moment nu exista niciun program de natura celui pe care doriti sa-l initiati dvs. .... trebuie sa cunoasteti faptul ca termenii incheierii unor astfel de contracte de finantate externa sunt foarte stricti , cunosc multe cazuri in care s-a renuntat din acest motiv la obtinerea unor fonduri externe nerambursabile .....#-o
De la cero se incepe tot. Ar trebuie un parteneriat cu unitate administrative locale care va fi lider proiectului.- si acest poate fac un proiect cu furnizorii privaţi de servicii sociale, care la randul sau pot fi doar:
-asociaţiile şi fundaţiile, constituite în conformitate cu prevederile OG nr. 26/2000
-filiale ale asociaţiilor şi fundaţiilor internaţionale recunoscute în România
- unităţi de cult/ structuri ale cultelor religioase recunoscute în România.
Mda .......cu siguranta Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va gandi un program national pentru construirea de crese....s-a terminat cu salile de sport....:P Pana una alta, va recomand textul Legii nr. 263/ 2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea creşelor care se refera doar la cheltuielile operationale nu si de construire a unui astfel de asezamant.
Camin de batrani
lasculuca947
As dori o parere avizata in privinta atragerii unor fonduri europene ptr amenajarea si dotarea la standarde europene a unei vile in camin de batrani situata ... (vezi toată discuția)