avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CAMIN DE BATRANI
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CAMIN DE BATRANI

As dori o parere avizata in privinta atragerii unor fonduri europene ptr amenajarea si dotarea la standarde europene a unei vile in camin de batrani situata in Pipera/Voluntari (IF) cu o suprafata de 400 mp,P+2,curte 500 mp,piscina.As vrea sa stiu ce pasi sunt de facut si ce conditii se impun pentru atragerea de fonduri nerambursabile .Ma poate ajuta cineva ??
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:20, 13 Noiembrie 2012
Mai intai trebuie sa va documentati cu legislatia in vigoare privind infiintarea de astfel de camine, apoi in functie de scopul acestui camin sa vedeti ce anume avize si conditii trebuiesc indeplinite.Fondurile nerambursabile in domeniul asistentei persoanelor varstnice pot fi accesate in special de autoritati publice (ex: consilii judetene, consilii locale, unitati de asistenta medico-sociala), de organizatii neguvernamentale (asociatii sau fundatii, reglementate prin OG 26/2000, cu modificarile si completarile ulterioare) sau de unitati de cult.
Se poate obtine finantare pentru un camin de batrani la acest moment doar prin Programul Operational Regional, axa prioritara nr. 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale", domeniul major de interventie 3.2 "Reabilitarea /modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale".
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camin de batrani dorunicolae dorunicolae Cunoaste cineva un avocat care se poate ocupa de autorizarea unei activitati de ingrijire batrani(camin de batrani)?Actualmente detinem doua vile de 4 stele in ... (vezi toată discuția)
As dori sa infiintez un camin (azil) de batrani in mediul urban cu fonduri nerambursabile 100%, se poate? inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa infintez un camin de batrani cu fonduri nerambursabile 100%, mentionez ca detin un spatiu in mediul urban cu teren, suprafata spatiului fiind de ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)