avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CAMIN DE BATRANI
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CAMIN DE BATRANI

Cunoaste cineva un avocat care se poate ocupa de autorizarea unei activitati de ingrijire batrani(camin de batrani)?Actualmente detinem doua vile de 4 stele in Predeal dar vrem sa schimbam activitatea de turism cu cea de ingrijire batrani.
Se pot obtine oare si fonduri nerambursabile pentru achizitionarea locatiilor in care actualmente functionam cu chirie?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriana niculescu , utilizator 09:53, 21 Aprilie 2010
Pentru a doua intrebare, daca e aceeasi activitate (servicii sociale), nu.

Puteti insa obtine finantare pentru modernizare cladire si pentru dotari.
Pentru acreditarea ca furnizor de servicii sociale cel mai bine este sa luati legatura cu Directia Muncii si Protectia Sociala a unitatii administrativ teritoriale din care faceti parte. Exista un birou care se ocupa cu asa ceva. Pentru accesarea fondurilor europene ( camin persoana varstnice) trebuie sa aveti un certificat de acreditare in acest sens si abia apoi puteti obtine fonduri pentru modernizarea si echiparea caminului pentru batrani.
Completare la cele de mai sus: "[...] dupa 1 an de activitate".
Daca turismul merge prost ..caminele de batrani si mai prost. Caminele particulare ,deci nefinantate de la stat,ksi cu preturi pe masura serviciilor sunt f. multe si goale...Verificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camin de batrani lasculuca947 lasculuca947 As dori o parere avizata in privinta atragerii unor fonduri europene ptr amenajarea si dotarea la standarde europene a unei vile in camin de batrani situata ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
As dori sa infiintez un camin (azil) de batrani in mediul urban cu fonduri nerambursabile 100%, se poate? inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa infintez un camin de batrani cu fonduri nerambursabile 100%, mentionez ca detin un spatiu in mediul urban cu teren, suprafata spatiului fiind de ... (vezi toată discuția)