avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Discurs de candidat la presedintie. Tu ce ai spune?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Discurs de candidat la presedintie. Tu ce ai spune?

Discutia e simpla. Gandeste-te ca ai candida (chiar daca e aiurea fie si gandul ca ai face-o) si incearca sa creionezi un mic discurs pe care l-ai spune oamenilor. Cum ti-ai defini persoana? Ce program ti-ai alege?

E un fel de joc. Din care ar trebui sa invatam cu totii ca lumea e altfel decat auzim la televizor.

Maine, aceasta discutie este sustinuta si de un editorial publicat in Avocatnet.ro:
www.avocatnet.ro/index.html/...

Deci, ce discurs crezi ca merita cei din jur? (n-am spus nimic de discursurile care ar convinge, dar putem discuta si despre ele). B-)
Dupa parerea mea , in situatia in care as candida pentru presedintie; discursul pe care l-as spune oamenilor ar trebui sa nu contina nici prea multe informatii, nici informatii laconice; pentru a nu exista obstacole in comunicare; dar nici abstractizarea, logoreea, divagarea, comunicare abstracta; deoarece pot sustine ca acestea din urma ridica probleme de interpretare si credibilitate. Deci, concluzionand cele spuse, pentru a avea un succes deplin la public este necesar a folosi o tehnica a informatiilor - relevante - nu sa bati campul...
Cred ca as urma modelul de discurs al actualului presedinte...spre deliciul publicului larg si spre oftica trusturilor de presa si in special a jurnalistilor...:D
Dupa 20 de ani de discursuri, promisiuni, minciuni, dezamagiri, si in starea de disperare actuala, cine crede-ti ca mai asculta ceva, indifirent cine si ce spune.
Uitati-va pe sdrada la oameni, :sorry: toti privesc in jos, sau intr-un punct fix, au uitat sa zambeasca, :( sunt coplesiti de necazuri, #-o nervosi gata de cearta :hammer: ! Cine sa-mi asculte discursul, ce sa le promit , cum sa-i fac sa ma creada? :wassat:
Poate sa incerc un discurs in Dorobanti in fata baietilor de bani gata :strong: si a pitipoancelor :dance:, cum ar fi ? Acolo toti zambesc superior, sunt cool ....., au bani multi, viata-i frumoasa!!! Nu cred ca-i intereseaza politica, ce as putea eu sa le spun in discurs care sa-i intereseze ? Indiferent cine va fi presedinte, " taticu si mamica " se vor descurca si banii vor cuuuuurge...:dance3:
Subscriu la opinia colegului filipstelian, bascalia, mistoul, limbajul vulgar, jomanfisismul, asta da, ne place la toti, chiar daca nu o recunoastem, eu personal prefer un astfel de discurs care ma amuza sau ma scandalizeaza, decat unul de lemn, pompos sau din care nu inteleg nimic , parca ar fi in chineza. Pe primul ii tin minte, il comentez cu altii, si daca nu am pe cine vota, o fac cu cel care intr-un fel mi-a retinut atentia, ca-i tot un drac :duh:
Da, am realizat citind discursul de mai sus, ca, DA, au trecut 20 DE ANI !!

Ce zicea Brucan de 20 de ani? Cu siguranta i-a fost mila de noi de a spus doar 20...

Oricum 20 de ani de "capitalism" au fost mai buni decat 50 de comunism, nu credeti?

Eu le-as spune alegatorilr; fratilor, mai avem de tras inca 20 de ani :))
In conditiile in care sistemul educational este atat de tare incat nu avem nici macar o universitate in primele 500 din lume este normal ca la noi sa "prinda" genul de discurs colorat , de forma , nu si de substanta!
Cred ca nu are rost sa mentionez personajul dar ii voi da un nume simbolic : Popeye!:D
Ce discurs ar merita cei din jur? Camarila ? Sau noi astia care ne uitam cu uimire la ce cota imensa a putut sa ajunga tupeul? Daca s-ar acorda 1 cm pentru fiecare "smecherie" de mult s-ar fi depasit Everestul!:surrender:
Ce ar putea sa inteleaga sarmanii pensionari cu pensii mizere din lupta impotriva marilor corupti? Cine sunt acestia? A auzit cineva de vreunul la inchisoare? Cu ce ii ajuta aceasta vanatoare de fantome pe oamenii care nu au ce sa puna copiilor pe masa?
Contextul actual este perfect pentru viitoarele alegeri. Toti vor motiva criza economica mondiala si se vor improsca cu noroi unii pe altii!
Ce pretentii poate sa aiba cineva de la viitorii candidati? Poreclele lor sunt simbolice pentru varza de Bruxelles care se vrea a fi aceasta salata asezonata cu personaje desprinse parca din operele lui Caragiale!:D
Asa ca nu ne ramane decat circul! Vorba lui Caesar: "Paine si circ!":D

Alte discuții în legătură

Cu cine votati? Admin Admin Care candidat a reusit sa va trezeasca sentimentul ca nu mergeti degeaba la vot? Ce asteptari aveti de la candidatul cu pricina? Va rog sa mentionati numele ... (vezi toată discuția)
Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Mai credeti in politica? Admin Admin Unii spun ca nu-i intereseaza cine e presedinte, cine e prim ministru si cine e in parlament. Mergand pe acelasi fir al discutiei, probabil ca nu ii ... (vezi toată discuția)