avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces pierdut cu politia rutiera!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces pierdut cu politia rutiera!

De curand mi s a incheiat un proces in urma caruia mi s a respins cererea de anulare a procesului verbal.Am primit acasa o copie a hotararii civile si am mers la politie sa predau permisul;ajuns acolo am avut surpriza sa constat ca acestia nu mi pot 'primi'permisul fara hotararea definitiva si irevocabila.Cei de la rutiera mi au spus ca trebuie sa merg personal la bucuresti pt a primi hotararea definitiva si irevocabila,insa problema e ca eu sunt din iasi si nu pot ajunge personal la bucuresti.Exista vreo modalitate de a rezolva aceasta p[roblema?!Sa o trimit prin posta sau....orice altceva; in aceasta perioada cei de la judecatoria bucuresti sunt in proteste si nu am reusit sa aflu nici o informatie telefonica.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 10:12, 23 Iulie 2009
mentiunea definitiva si irevocabila o puteti obtine fie personal fie prin avocat de lka grefa instantei
Aveti 15 zile pentru a depune recurs la Hotararea .
dupa aceste 15 zile , se poate investi hotararea , ramanand definitiva si irevocabila prin nerecuzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis faleza faleza am dus permisul la politie in vederea suspendarii,si mi-au dat inca 30 de zile pentru ca am depasit termenul de 15 zile de la data procesului desi in ziua in ... (vezi toată discuția)
Pierdut proces cu politia iasi MirceaT MirceaT Am pierdut procesul cu politia iasi si acum trebuie sa imi predau permisul. Sentinta a fost data pe data de 16.06.2009 si mie mi-a parvenit pe data de ... (vezi toată discuția)
Cand trebuia predat permisul? ADRIANAX ADRIANAX Revin la rugamintea mea: -ma aflu in urmatoarea situatie: Am depus la politia Slatina permisul de conducere si certificatul de grefa in data de 24.febr.2011 ... (vezi toată discuția)