avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... OUG nr. 44/2015 - acordarea unor facilități fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

OUG nr. 44/2015 - acordarea unor facilități fiscale

OUG nr. 44/2015 - acordarea unor facilități fiscale
Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 44/2015 privind acordarea unor facilități fiscale a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 785 din 21 octombrie 2015.

Buna ziua,

Doresc sa stiu cind apar normele de aplicare,pentru ca am o situatie speciala cu toate conturile blocate de ANAF,dar ca sa pot achita principalul datoriei + dobinzi ,nu pot decit prin conturi chiar daca sint PF.

Deci o situatie fara iesire deocamdata,ma poate ajuta cineva cu info necesare.

multumesc,
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2015
tig, utilizator

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala tig tig Buna ziua, Doresc sa aflu totul despre Legea Amnistiei Fiscale. Este sau nu este in vigoare. Are sau nu are norme de aplicare. Am un caz personal ... (vezi toată discuția)
Impozit taxe locale vsilviu vsilviu buna ziua Contribuabil persoana fizica am de platit la taxe si impozite suma de 19000 ron din care 6000ron sunt penaliati si vroiam sa stiu daca pot scapa de ... (vezi toată discuția)
Esalonare la plata a obligatiiol fiscale tovarnischi tovarnischi Am solicitat eslonarea la plata a datoriilor firmei si s-a aprobat. Am platit integral datoria principala , ramanand doar accesoriile. In momentul acesta ... (vezi toată discuția)