avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sediu social fara activitate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sediu social fara activitate

Buna ziua,

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: incerc sa infiintez o firma al carei sediu social fara activitate, sa fie intr-un apartament de bloc in care locuiesc cu familia. Incercind sa iau acceptul presedintelui (stampila), imi impune sa semnez o hirtie prin care ma obliga sa platesc lumina pe scara blocului, 2 persoane in plus la intretinere, curatenia si alte cheltuieli neprevazute. Am incercat sa-i explic ca firma nu va avea activitate aici, si deci nici una din cheltuielile impuse nu se justifica, dar nu vrea sa inteleaga. Exista vreo alta posibilitate sa-l pot 'convinge' totusi sau ramin la buna lui dispozitie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: proprietaru , utilizator 10:15, 23 Iulie 2009
Faceti sediul in alta parte, este simplu.
Corect. Dar nu e un abuz din partea lui? Adica am semnaturile vecinilor si nu pot primi stampila de la asociatie?
Semnaturile trebuie sa le obtineti de la vecinii de palier si apoi aveti nevoie de stampila asociatiei. Rugati-l pe presedinte sa va arate in ce lege scrie tot ce v-a impus dansul.
O sa incerc, multumesc.
daca societatea are doar sediul acolo fara a desfasura nici o activitate , este un abuz ceea ce pretinde dansul de la dvs .
practic in apartamentul respectiv vor locui in cotinuare acelasi nr de persoane , iar sc figureaza doar in acte acolo .
mai incercati odata sa-i explicati, poate nu a inteles administartorul ca sc nu va avea activitate acolo

Alte discuții în legătură

Datorii la asociatia de proprietari !! acord sediu valabil? someonedan someonedan Buna ziua. As dori sa infiintez o microintreprindere si sa fac sediul social la adresa unde domiciliez(Apartamentul proprietate a parintilor). Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Asociatia imi cere o suma pentru acordul infiintarii unui sediu social irina_dumitru irina_dumitru As dori sa ma informati daca exsista baza legala pentru urmatoarea situatie: Dorim sa infiintam o societatea comerciala, iar asociatia de proprietarai ... (vezi toată discuția)
Reclamatie presedinte si administrator asociatie de locatari portocala142002 portocala142002 Doresc sa depun o plangere impotriva presedintelui asociatiei si a administratorului deoarece omul nu face altceva decat sa santajeze lumea..despre ce e vorba ... (vezi toată discuția)