avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ARE TICHETUL DE MASA DESTINATIE SPECIALA ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ARE TICHETUL DE MASA DESTINATIE SPECIALA ?

Din cunostintele mele tichetul de masa este acordat unui angajat exclusiv pt hrana proprie , nu este un venit salarial , ci se asimileaza salariului in vederea impozitarii. Atunci cum se pot lua in calcul la poprirea pe salariu ,nu are destinatie speciala ?Ex:salariu de 1800ron+200ron (bonurile angajatului )=2000de ron . S-a facut poprirea de 50%din 2000 de ron, adica 1000de ron ,din care 100 ron reprezinta aproape 11 tichete de masa ale angajatului . Poprirea nu trebuia sa se faca din cei 1800 de ron ? Este corect sa fie luat din bonurile de masa ale angajatului ?
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2015
Gyna, utilizator

Alte discuții în legătură

Se rețin bani din salariul meu pentru bonuri de masa Forța Forța Este legal ca din salariul pe care l-am negociat cu un an de zile în urmă să îmi oprească 310 Ron pentru bonuri de masa ? Adică ele nu se dau ca un fel ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa bonaparte bonaparte de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul . e ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu adilaur adilaur O intrebare simpla !! La un salariu brut de 1050 ron , cat trebuie sa fie salariul net ? Din cate am vazut eu ar tebui sa fie ceva la 777 ron ! Angajatorul meu ... (vezi toată discuția)