avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ARE TICHETUL DE MASA DESTINATIE SPECIALA ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ARE TICHETUL DE MASA DESTINATIE SPECIALA ?

Din cunostintele mele tichetul de masa este acordat unui angajat exclusiv pt hrana proprie , nu este un venit salarial , ci se asimileaza salariului in vederea impozitarii. Atunci cum se pot lua in calcul la poprirea pe salariu ,nu are destinatie speciala ?Ex:salariu de 1800ron+200ron (bonurile angajatului )=2000de ron . S-a facut poprirea de 50%din 2000 de ron, adica 1000de ron ,din care 100 ron reprezinta aproape 11 tichete de masa ale angajatului . Poprirea nu trebuia sa se faca din cei 1800 de ron ? Este corect sa fie luat din bonurile de masa ale angajatului ?
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2015
Gyna, utilizator

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa bonaparte bonaparte de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul . e ... (vezi toată discuția)
Se rețin bani din salariul meu pentru bonuri de masa Forța Forța Este legal ca din salariul pe care l-am negociat cu un an de zile în urmă să îmi oprească 310 Ron pentru bonuri de masa ? Adică ele nu se dau ca un fel ... (vezi toată discuția)
Impozitarea bonurilor de masa denisa1995 denisa1995 Buna :) As vrea si eu sa stiu care este formula de calcul pentru impozitarea bonurilor de masa. Asta, ca sa stiu si eu exact cat urmeaza sa imi scada din ... (vezi toată discuția)