avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident in uk
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident in uk

Buna ziua, sotul meu a avut un accident de circulatie in UK el a fost vinovat de producerea accidentului .
Problema este ca masina este inmatriculata in Romania si are asigurare valabila tot in Ro masina este pe teritoriul UK de 2 luni . In masina cealalta era o femeie care la prima impresie era cooperanta vorbea dar nu stiu mai multe detali ca nu a vrut sa vorbeasca cu sotul meu,nu a putut sa iasa din masina si au venit cei de la descarcerare
Va rog sa imi spuneti ce i se poate intampla sotului meu in acest caz

Alte discuții în legătură

Accident auto cu autoturism inmatriculat in franta si polita de asigurare rca din romania democratul democratul Deschid acest subiect cu speranța că o sa primesc lămuriri și sfaturi dar și că poate va fi de ajutor celor aflați într-o ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)