am o fetita din aceasta relatie,sunt casatorita,si sotul meu ma ameninta ca imi ia copilul,ma terorizeaza psihic zilnic la cererea surorii lui care fiind in belgia il suna dandu-i indicatii cum sa ma abordeze sa ma aduca in stare sa cedez nervos sa imi poata lua copilul.
va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca divortez am sanse sa imi iau fetita cu mine?cat ma costa un divort in acest caz?
În principiu, da, aveți toate șansele ca instanța de judecată să stabilească locuința copilului la dvs. Câți ani are copilul, este atașată de dvs?
Vă sfătuiesc să angajați un avocat. Onorariul se stabilește de fiecare avocat.
Depinde cine a ingrijit copilul, daca aveti venituri, ce urmareste fiecare, ce motive de divort sunt...
Va recoimand sa va intelegeti, sa negociati si sa faceti un diovort la notar sau stare civila. Frumos, amiabil, cu pensie stabilita prin intelegere si program de vizita, orientativ, la fel.
Dacă există acord cu privire la divorț, la numele purtat după căsătorie precum și la aspectele privind copiii, puteți divorța la notar sau la instanța de judecată. Bineînțeles, la instanță puteți apela dacă nu există un acord al soților.
buna seara fetita e atasata si de tatal care a atras fetita spre el permitandu-i orice gresala ca fiind un lucru bun,si acuzandu-ma ca eu as vrea sa-i fac rau certand-o.a incercat sa o indeparteze cat a putut de mine. fetita are 3 ani si 7 luni.noi stam in chirie
Dacă minora locuiește cu dvs. aveți prima șansă în proces și vârstă copilei va ajuta la proces.
La vârsta ei nu e ascultata de instanta și acesta poate fi un avantaj pentru dvs.
Ar fi bine sa va grăbiți cu divorțul dacă chiar vreți sa divorțați.