avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acord functionare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acord functionare

Buna seara, am nevoie de un sfat.
Se emite un acord de functionare pentru un service auto, se ataca pe calea procedurii prealabile administrative actul, Primaria in cadrul procedurii prealabile ne comunica ca acordul atacat a fost retras, dar s-a emis altul, cu alt numar si alta data, se face din nou procedura prealabila administrativa cu privire la noul acord, se ajunge in instanta, in cursul procesului, aflam ca acordul atacat in instanta, a fost retras, fiind eliberat un altul ........cu concursul Primariei, se retrag si se emit acorduri de functionare imediat ce acordul in vigoare este atacat.
ce pot sa fac???

Alte discuții în legătură

Administrator cu atestatul expirat Marioara Maftei Marioara Maftei In cazul in care administratorul are scoala si atestat din anul 2004 , valabil 3 sau 4 ani, deci valabilitatea este expirata , ii este necesara aprobarea ... (vezi toată discuția)
Administratorul public GabrielJohn GabrielJohn Bună ziua! Avem următoarea situație la primărie. Administratorul public a luat concursul pe o lege veche în 2012. Contractul său este pus pe perioada ... (vezi toată discuția)
Probleme transfer mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 problema mea este urmatoarea: in anul 2007 , am participat la un concurs organizat de Agentia Nationala a functionarilor publici, pentru ocuparea unei ... (vezi toată discuția)