avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune teren agricol Cota mai mare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune teren agricol Cota mai mare

Buna ziua suntem 5 frati si vrem sa dezbatem succesiunea la terenu extravilan suprafata de 3,6 H ,neam inteles fiecare asupra lotului pe care-l vrem,dar mai ramane o bucata de teren mai departe de sat care nu vrea nimeni sal ia .ca nu face terenu pe cit costa actele ,schita cadastral si asa mai departe.Daca eu vreau sal iau cum se procedeaza ?Multumesc

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor nina2014 nina2014 In urma decesului bunicilor exista certificate de mostenitor emise in 2019, pe numele a 3 mostenitori legali (copiii lor - parintii nostri). Parintii, sunt ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune yrynela yrynela buna seara, va rog sa ma ajutati cu o problema, vreau sa ies din indiviziune de pe un titlu comun pe care suntem 8 coindivizori sau proprietari fiecare din ... (vezi toată discuția)
Bunica mi-a donat 1/2 din casă și o suprafață din grădină, dar copiii ei nu sunt de acord cu ce am primit și nu mă lasă să-mi fac casă acolo. cum aș putea să obțin bucata mea de teren? diana2482 diana2482 Am facut contract de donatie cu bunica si am primit jumate din casa si o suprafata de 1260mp de teten din gradina unde mai au si cei 4 copii ai ei teren.Eu as ... (vezi toată discuția)